Nedávno jsem napsal článek o tom, Jak velmi jednoduše udělat průhledné pozadí u obrázku bez použití grafického editoru (najdete zde). V tom dnešním bych chtěl také zmínit velmi užitečnou online službu podobného zaměření. Díky ní se můžete jednoduše zbavit skoro libovolné nechtěné věci na fotografii.

Jednoduché odstranění věci z fotky

Jedná se o online službu Cleanup.Pictures. Ta je dostupná na adrese zde https://cleanup.pictures/

S ní můžete během několika sekund z fotografií odstranit všechny nežádoucí předměty, lidi, zvířata, text a další. Aplikace Cleanup.picture je také vhodná k odstranění vodoznaku a datumového razítka.

Zdarma můžete upravovat libovolný počet obrázků, jen výstupní rozlišení je u free verze omezeno na 720p. Pokud byste chtěli upravovat fotky ve větším rozlišení jak 720p, tak neomezená verze PRO stojí 5$ za měsíc (zvýhodněná za 48$ ročně).

Použití aplikace Cleanup.Picture je velmi jednoduché a rychlé a odstranění nežádoucích věcí z fotek je otázkou několika sekund i pro méně zdatné uživatele. K dosažení dobré kvality odstranění předmětů je využívaná umělá inteligence. A výsledek stojí opravdu za to. Posuďte sami na příkladu níže.

Zmizení věci z fotky a to před a po:

Cleanup.Picture je kromě webové stránky také dostupná formou mobilní aplikace a to ve verzi pro iOS i Android.

Všechny vámi nahrané obrázky se smažou okamžitě po vyčištění. Na serverech se neukládají žádná data, proto nemusíte mít obavy o zneužití vašich fotografií.

Ještě jsem narazil na jednu službu zdarma. Ta také umí odstranit z fotek jakýkoliv předmět. Dělá to na základě umělé inteligence. Dobré je, že výsledné fotky jsou ve větším formátu a neomezují výsledné rozlišení jako je to u Cleanup.Picture. Službu SnapEdit najdete zde.

Jak odstranit pozadí z fotografií?

Ptáte se, jak se zbavit celého pozadí z fotky? Sesterská aplikace Remove Background to umí a vše je opět velmi jednoduché a rychlé. Stačí přejít na web https://clipdrop.co/remove-background


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 500 Kč
Zobrazit formulář pro nákup