Na svém blogu píši o různých šikovných aplikacích, které mě osobně zaujali nebo o těch, co jsou zajímavé pro mé zákazníky. V dnešním článku bych se rád zaměřil na webovou aplikaci sloužící pro online dotazníky a průzkumy.

Vyzkoušel jsem AkioSurvey

AkioSurvey logoPod ruku mi přišla zajímavá webová služba AkioSurvey. Ta je dostupná na adrese zde. Splňuje požadavky na pohodlné vytváření dotazníků. Pro data nabízí pěkně udělané souhrnné statistiky. Ty můžete exportovat do nejrůznějších formátů jako jsou PDF, XLS a CSV. Zajímavou funkcionalitou je také složitější větvení dotazníku. Nechybí přizpůsobení vašemu firemnímu brandu. Můžete zvolit logo, barvy a vybrat si z množství předpřipravených šablon. Samozřejmostí je i optimalizace dotazníku pro mobilní zařízení a tablety.

AkioSurvey typicke priklady pouziti

Ukázky vzorových dotazníků:

Postup vytvoření nového dotazníku v AkioSurvey

AkioSurvey pruvodce

Zkusil jsem připravit testovací dotazník. Zadání nového formuláře není vůbec složité a jednoduše vás provede šikovný průvodce. Jazyk dotazníku můžete zvolit český nebo anglický. Velká část nadstandardních funkcí je dostupná pouze v placené verzi (verze Standard a Professional). Přesto pro základní vytvoření a následnou správu dotazníků vám bude stačit i základní verze označovaná jako Free. Cenu za jednotlivé balíčky můžete vidět na obrázku níže:

AkioSurvey cenik

Detailní porovnání funkcí jednotlivých verzí je dostupné na adrese zde.

Zhodnocení AkioSurvey

AkioSurvey je šikovná služba pomáhající na jednom místě spravovat nejrůznější dotazníky a průzkumy. Myslím, že je škoda, že nenabízí zkušební verzi placeného tarifu na omezenou dobu zdarma. Díky tomu by bylo pro zákazníky dobré si celkově AkioSurvey detailněji vyzkoušet a následně se rozhodnout, jestli si dále vyšší verzi ponechají nebo se jim přepne na tarif Free. Základní balíček například omezuje výběr šablon či firemní přizpůsobení barev a loga, což je pro účely testování škoda. Na druhou stranu je velmi užitečné, že AkioSurvey vůbec nabízí i verzi zdarma a pro mnohé nenáročné uživatele bude zajisté dostačovat.

Pro účely tohoto článku jsem připravil dotazník níže, na který můžete také odpovědět. Rád se pak podívám na výsledné statistiky mého dotazu přímo v administraci AkioSurvey 😉 

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 500 Kč
Zobrazit formulář pro nákup