Provozujete web na WordPressu? Přihlašují se do administrace vašeho webu další uživatelé kromě vás? Například redaktoři či zákazníci e-shopu? Pokud ano, zbystřete! Následující plugin se vám může velmi hodit.

Přihlaste se jako vybraný uživatel

User Switching ikona2V některých případech je třeba se přihlásit pod určitého uživatele, jestli například se mu zobrazuje nebo naopak skrývá správně určitá část webu podle nastavení oprávnění. Nebo se chcete podívat, jak se internetový obchod zobrazí přihlášeným nakupujícím nebo obchodním partnerům, kteří mají třeba velkoobchodní ceny. V těchto případech neznáte heslo pod daný účet. A právě plugin „User Switching“ se dokáže jednoduše přihlásit jako vybraný uživatel. Díky tomuto přepnutí na účet je zachována bezpečnost, protože se nikdy nedozvíte heslo ke zvolenému účtu.

plugin User Switching

Snadná instalace bez nastavování

Po instalaci pluginu User Switching se vám v seznamu uživatelů zobrazí nové tlačítko „Switch to“ (česky „Přepnout na„). Po stisknutí tohoto tlačítka se ihned bez zadávání hesla přihlásíte na vybraného uživatele a uvidíte web jako by ho viděl přihlášený uživatel podle nastavené role. Pak můžete lehce zkontrolovat a otestovat, jestli se vše uživatelům zobrazuje, tak jak jste nastavili v administraci webu.

Pro vrácení slouží tlačítko „Přepnout zpět na…“ a tím se dostanete opět na vašeho uživatele.

Plugin je plně kompatibilní s Multisite, WooCommerce, BuddyPress, bbPress a většinou pluginů pro dvoufaktorovou autentizaci.

Plugin je dostupný zde nebo ho můžete vyhledat v depozitáři pluginů pod názvem „User Switching“.

 

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 500 Kč
Zobrazit formulář pro nákup