Plugin Yoast Duplicate Post umožňuje jednoduše duplikovat příspěvky, stránky nebo jiné typy používaných příspěvků ve WordPressu.

Udělejte kopii jedním kliknutím

WordPress plugin Yoast Duplicate Post kopirovat jako konceptPo instalaci a aktivaci pluginu pak najdete u každé stránky či příspěvku možnost „Kopírovat jako koncept“ jak vidíte na obrázku. Pouhým jedním kliknutím na tlačítko plugin automaticky udělá kopii dané stránky. Vy ji jen upravíte a můžete publikovat.

Snadné nastavení pluginu

Plugin má velmi jednoduché nastavení. Můžete v něm zvolit, kteří uživatelé mají pro tuto funkcionalitu oprávnění a také pro jaké konkrétní typy příspěvků chcete duplikaci zapnout.

WordPress plugin Yoast Duplicate Post nastaveni opravneni

U klonovaného příspěvku se dá také nastavit, které části z něj chcete nebo nechcete zanechat. Například můžete nastavit, že se nebudou u kopírovaných příspěvků zachovávat hesla, datumy publikace, komentáře, náhledové obrázky a podobně.

WordPress plugin Yoast Duplicate Post nastaveni co kopirovat

Plugin Yoast Duplicate Post je velmi dobrým pomocníkem, který vám ušetří spoustu času. Můžete ho stáhnout zde nebo ho vyhledejte v repozitáři pluginů podle jeho názvu.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 500 Kč
Zobrazit formulář pro nákup